Mid(dag)vaartochten Wedderveer

Wedderveer

Partyboot “de Genie”

partyboot_geniePartyboot “de Genie” heeft ca. 50 zitplaatsen en heeft een toilet en bar aan boord en zelfs een rolstoellift. Voor verjaardagen en feestjes een uitstekende lokatie. Voor een uurtje met koffie en gebak of voor langere tijd. Vraag maar eens naar de mogelijkheden en prijzen. Ook is dit schip een trouwlokatie vanuit het pittoreske haventje in Wedderveer of in Blauwestad.

 

 

Let wel: bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we besluiten deze dagtochten te annuleren.

Vaartocht Wedderveer-Blauwestad

Datum: Vrijdag 24 mei

We vertrekken om 13.30 uur vanuit de haven van Midwolda met de bus naar Wedderveer.  14.00 uur: We varen via de Westerwoldse Aa, sluis bij de Bult, Pekel Aa naar Winschoten. Door de spoorbrug en sluis in het Blauwediep varen we de Blauwestad binnen. Hier varen we over het meer, langs het Havenkwartier naar Midwolda. Aan boord inbegrepen 2 x koffie/thee met cake. Kosten € 18,50 p/p. Duur 13.30 -17.30 uur. Leuk voor kleine groepjes of individueel.

Reserveer!

Vaartocht Blauwestad-Wedderveer

Datum: 20 mei

We vertrekken om 13.30 uur vanuit de haven van Midwolda en varen over het Oldambtmeer en Blauwediep met sluis, Pekela A en Westerwoldse Aa naar Wedderveer.  Aan boord 2 x koffie/thee met cake. Tegen 17.00 hopen we in Wedderveer te zijn waarna we met onze klassieke bus weer naar Midwolda gaan. Kosten € 18,50 p/p. Duur 13.30-17.30 uur.

Deze vaartocht kan geboekt worden voor groep vanaf 20 personen.

Dagtocht Westerwolde

Data: zaterdag 1 juni

Dagtocht met:

10.00 uur vanuit haven Wedderveer varen met de kleine partyboot door Wedderveer-Wedderbergen. Prachtige natuur, mooie doorkijkjes, erg lieflijk. Aan boord 2 x koffie/thee met cake.
12.00-13.30 uur: lunch bij Paviljoen Weddermeer (soep met broodjes)
13.30-16.30 uur: Rondrit door het mooie Westerwolde met pitstop (eigen rekening)

Kosten € 39,50 pp
Beperkt ruimte!

Reserveer!

Vaartocht Delfzijl-Leer

Data: 11 juni 2019

Even totaal iets anders in ons assortiment. U kent het misschien wel, dat prachtige Traumschiff (Warsteiner Admiral), ligplaats in Leer, Duitsland. Deze dag vaart de boot van Delfzijl naar Leer.

12.30 uur vertrek met onze klassieke bus naar Delfzijl.
13.30 vertrekt de Warsteiner Admiral naar Leer, met onderweg de passage van de Emssperrwerk. De kapitein geeft veel interessante nieuwtjes. Aan boord een heerlijke lunch: Kartoffelsalat, 2 braadworsten en een dessert. Tegen 16.30 uur zijn we in Leer.
De bus brengt u dan weer terug naar uw opstapplaats (ca. 17.30 uur).

Prijs € 55.00 p/p. Reserveer!
Als groep kan dit ook, minimaal 20 personen (meerprijs bij kleinere groep)

 

Dagtocht Het Verhaal van Pekela (zonder vaartocht)

Data: 13 juni en 9 augustus

In een voormalig strokartonfabriek in Oude Pekela worden oude ambachten gebundeld en geexposeerd. Om 10.00 uur welkom door Siep&Co met koffie en koek waarna het Verhaal van Pekela volgt (film). Daarna rondleiding, papierscheppen, plaggenhut, hennepverhaal enz. Dan vertrekken we met de klassieke bus naar ons lunchadres voor een goede lunch waarna we met de bus verdergaan met het Verhaal van Pekela. Langs het Pekelderdiep met zijn vele scheepswerven, koffiestop (eigen rekening) in Boven Pekela met nog meer verhalen…. We zijn tegen 17.00 uur terug bij SiepCo. Echt een aanrader!
Kosten € 35,00 p/p. 
Op andere datum mag u ook met uw eigen groep (prijs vanaf 25 pers. € 35,00 pp, bij minder aantal personen zal de prijs iets hoger zijn).

Reserveer 13 juni
Reserveer 9 augustus

Dagtocht Bourtange

Data: 29 juni,  1 augustus

Om 10.00 uur beginnen we op de parkeerplaats in Bourtange. We rijden naar Wedderveer voor een vaartocht door het mooie Westerwolde van ca. 2 uur. Aan boord 2 x koffie/thee met cake. Bij Paviljoen Weddermeer gaan we van boord voor een goede lunch van soep met broodjes. Hierna staat de bus klaar die u via een mooie route naar Bourtange brengt. Onze gids zal u begeleiden, of misschien wilt u liever op eigen gelegenheid Bourtange verkennen. Kosten € 35.00 p/p incl. vaartocht, koffie/thee met cake, lunch en busvervoer.

Reserveer 29 juni
Reserveer 1 augustus