Mid(dag)vaartochten Wedderveer

Wedderveer

Partyboot “de Genie”

partyboot_geniePartyboot “de Genie” heeft ca. 50 zitplaatsen en heeft een toilet en bar aan boord en zelfs een rolstoellift. Voor verjaardagen en feestjes een uitstekende lokatie. Voor een uurtje met koffie en gebak of voor langere tijd. Vraag maar eens naar de mogelijkheden en prijzen. Ook is dit schip een trouwlokatie vanuit het pittoreske haventje in Wedderveer of in Blauwestad.

 

Reserveren!

Let wel: bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we besluiten deze dagtochten te annuleren.

Dagtocht
Varen Pekela’s, rondrit Westerwolde

Als groep (min. 25) te boeken!

Dagtocht met varen door de Pekelder Diep, lunch en rondrit door Westerwolde. Vertrek 10.00 uur vanuit de haven van Oude Pekela. Om 12.00 uur gaan we met de bus naar ons lunchadres voor een goede lunch van soep met broodjes. Hierna staat de bus klaar voor een rondrit door het mooie Westerwolde. Tegen 17.00 uur zijn we terug in Oude Pekela. Kosten € 32.50 p/p. Reserveer!

Vaartocht Blauwestad-Wedderveer

Datum: 20 juni

We vertrekken om 13.30 uur vanuit de haven van Midwolda en varen over het Oldambtmeer en Blauwediep met sluis, Pekela A en Westerwoldse Aa naar Wedderveer.  Aan boord 2 x koffie/thee met cake. Tegen 17.00 hopen we in Wedderveer te zijn waarna we met onze klassieke bus weer naar Midwolda gaan. Kosten € 17,50 p/p. Duur 13.30-17.30 uur.
Reserveer!

Vaartocht Wedderveer-Blauwestad

Datum: 27 juni 2018

We vertrekken om 13.15 uur vanuit de haven van Midwolda met de bus naar Wedderveer.  We varen via de Westerwoldse Aa, sluis bij de Bult, Pekel Aa naar Winschoten. Door de spoorbrug en sluis in het Blauwediep varen we de Blauwestad binnen. Hier varen we over het meer, langs het Havenkwartier naar Midwolda. Aan boord inbegrepen 2 x koffie/thee met cake. Kosten € 17,50 p/p. Duur 13.15-17.15 uur. Leuk voor kleine groepjes of individueel.

Reserveer!

 

Dagtocht
Varen Wedderveer, rondrit Westerwolde

Dagtocht met onze kleine partyboot (speciaal voor een kleine groep) door het mooie Wedderbergen van ca. 2 uur. Aan boord 2 x koffie/thee met cake. Bij Paviljoen Weddermeer gaan we van boord voor een goede lunch van soep met broodjes. Hierna staat de bus klaar voor een rondrit door Westerwolde. Onderweg nog een kleine pitstop (eigen rekening, mocht u iets willen drinken).Tegen 16.30 uur zijn we terug in Wedderveer. Kosten € 35.00 p/p

Als groep te boeken bij 20 personen.