Mid(dag)vaartochten Wedderveer

Wedderveer

Partyboot “de Genie”

partyboot_geniePartyboot “de Genie” heeft ca. 50 zitplaatsen en heeft een toilet en bar aan boord en zelfs een rolstoellift. Voor verjaardagen en feestjes een uitstekende lokatie. Voor een uurtje met koffie en gebak of voor langere tijd. Vraag maar eens naar de mogelijkheden en prijzen. Ook is dit schip een trouwlokatie vanuit het pittoreske haventje in Wedderveer of in Blauwestad.

 

 

Let wel: bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we besluiten deze dagtochten te annuleren.

Dagtocht Westerwolde

Data: zaterdag 1 juni

Dagtocht met:

10.00 uur vanuit haven Wedderveer varen met de kleine partyboot door Wedderveer-Wedderbergen. Prachtige natuur, mooie doorkijkjes, erg lieflijk. Aan boord 2 x koffie/thee met cake.
12.00-13.30 uur: lunch bij Paviljoen Weddermeer (soep met broodjes)
13.30-16.30 uur: Rondrit door het mooie Westerwolde met pitstop (eigen rekening)

Kosten € 39,50 pp
Beperkt ruimte!

Reserveer!

Dagtocht SiepCo (zonder vaartocht)

Data: 13 juni en 9 augustus

We beginnen deze dag in het voormalig strokartonfabriek van Free & Co in Pekela. SiepCo heeft als doel om oude Ambachten en Industrien te bundelen in een van de hallen van de oude fabriek.
10.00 uur: ontvangst bij SiepCo met koffie en koek/cake. Hier volgt een rondleiding. Daarna staat de bus voor u klaar en gaan we eerst lunchen. In aansluiting op het bezoek aan SiepCo maken we een busrit langs de boorden van de Pekelder Venen en in perspectief geplaatste ambachten en industrien. Onderweg natuurlijk een pitstop. We zijn tegen 17.00 uur terug bij SiepCo. Echt een aanrader!
Kosten € 35,00 p/p. 
Op andere datum mag u ook met uw eigen groep (prijs vanaf 25 pers. € 35,00 pp, bij minder aantal personen zal de prijs iets hoger zijn).

Reserveer 13 juni
Reserveer 9 augustus

 

Vaartocht Blauwestad-Wedderveer

Datum: 19 juni

We vertrekken om 13.30 uur vanuit de haven van Midwolda en varen over het Oldambtmeer en Blauwediep met sluis, Pekela A en Westerwoldse Aa naar Wedderveer.  Aan boord 2 x koffie/thee met cake. Tegen 17.00 hopen we in Wedderveer te zijn waarna we met onze klassieke bus weer naar Midwolda gaan. Kosten € 18,50 p/p. Duur 13.30-17.30 uur.

Reserveer!

Vaartocht Wedderveer-Blauwestad

Datum: volgt

We vertrekken om 13.15 uur vanuit de haven van Midwolda met de bus naar Wedderveer.  We varen via de Westerwoldse Aa, sluis bij de Bult, Pekel Aa naar Winschoten. Door de spoorbrug en sluis in het Blauwediep varen we de Blauwestad binnen. Hier varen we over het meer, langs het Havenkwartier naar Midwolda. Aan boord inbegrepen 2 x koffie/thee met cake. Kosten € 18,50 p/p. Duur 13.15-17.15 uur. Leuk voor kleine groepjes of individueel.

 

 

Dagtocht Bourtange

Data: 29 juni,  1 augustus

Om 10.00 uur beginnen we met een vaartocht door het mooie Wedderbergen van ca. 2 uur. Aan boord 2 x koffie/thee met cake. Bij Paviljoen Weddermeer gaan we van boord voor een goede lunch van soep met broodjes. Hierna staat de bus klaar die u naar Bourtange brengt. Onze gids zal u begeleiden, of misschien wilt u liever op eigen gelegenheid Bourtange verkennen.                Om  16.30 uur vertrekken we weer naar Wedderveer. Kosten € 35.00 p/p incl. vaartocht, koffie/thee met cake, lunch en bus naar Bourtange.

Reserveer 29 juni
Reserveer 1 augustus