Wedderveer

 

Wedderveer

boten_wedderveerWedderveer is een dorpje tussen Blijham en Wedde wat bekend staat als recreatiegebied.Met een villapark,  grote camping en prachtig groene omgeving een gevoel van onthaasten en je in de Biesbosch wanen.

We noemen het gekscherend “Westerwoldse Biesbosch”. Per boot prachtige doorkijkjes in een idyllische omgeving. Het pittoreske haventje is al een lust voor het oog.

Partyboot “de Genie”

partyboot_geniePartyboot “de Genie” heeft ca. 50 zitplaatsen en heeft een toilet en bar aan boord en zelfs een rolstoellift. Voor verjaardagen en feestjes een uitstekende lokatie. Voor een uurtje met koffie en gebak of voor langere tijd. Vraag maar eens naar de mogelijkheden en prijzen. Ook is dit schip een trouwlokatie vanuit het pittoreske haventje in Wedderveer of in Blauwestad.

De kleine partyboot

kleine-partybootDe kleine partyboot is geschikt voor max. ca. 20 personen. toilet en bar (zelfbediening) zijn aan boord. Ideaal voor kleine groepjes. Geheel gelijkvloers dus ook geschikt voor rolstoelen. De kleine partyboot vaart van half april tot half oktober. Kosten ca. € 100.00 per uur.

 

Rondvaartboot

kleine_rondvaarbootMet de rondvaartboot maken we vaartochten vanaf 1 uur door het mooie Wedderbergen.Deze is in 2016 even uit de running doordat er onderhoud aan moet gebeuren.