Trouwen op de boot


Trouwen in Wedderveer

trouwen_wedderveer_kleinPartyboot “de Genie” in haven Wedderveer is zeer geschikt als trouwlocatie. Helemaal ingericht in huwelijkse stijl proberen we u een geweldige dag te bezorgen. Max. 40 personen.

De boot ondergaat een metamorfose, d.w.z. de stoelen krijgen rokjes aan (champagnekleurig of donkerrood, een rode loper door de boot, verse bloemen op tafel (in de kleur van bruidsboeket) en als finishing touch enkele versieringen.

We kunnen het rustig houden maar u mag ook uw eigen stijl aanhouden. In overleg is veel mogelijk. Tijdens de huwelijksceremonie mag de boot niet varen. U begrijpt: het moet openbaar zijn, dat is een vereiste van de gemeente Bellingwedde. Eenmaal getrouwd dan gaan de trossen los!

Voorbeeld van uw huwelijksdag:

  • 14.15 uur Aankomst gasten
  • 14.30 uur Aankomst bruidspaar en volgt de huwelijksceremonie op de boot.
  • 15.15 uur Felicitaties bruidspaar
  • 15.30 uur Bruidscruise van 1½ uur door het mooie Wedderbergen.
  • 17.00 uur Als optie kan langer gevaren worden met een heerlijk buffet aan boord
  • Of een diner en receptie/bruiloft op locatie. Bv. Urnenhoeve in Wedde (www.bistro-urnenhoeve.nl)

Ook de kleine partyboot kan aangepast worden voor een kleine huwelijksceremonie voor max. 15 personen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons op nemen.


Trouwen in Blauwestad

De WindschereIn de Blauwestad kan getrouwd worden op de “Windschere”. Ook deze wordt dan helemaal omgetoverd in huwelijkse stijl. De gemeente Oldambt heeft geen vaste tijden dus is om 17.00 uur ook nog mogelijk om te trouwen. max. 25 personen.

Heeft u toch meer gasten dan is er nog de mogelijkheid om “de Genie” naar de Blauwestad te laten komen. Er zijn in de Blauwestad verschillende locaties.

Aansluitend kunt u uw bruiloft kunt u vieren bij bv. Gasterij Smits in Midwolda, Restaurant In den Stallen in Winschoten, Hotel Victoria in Winschoten, Rozenpaviljoen in Winschoten.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons op nemen.