Dagtochten

Dagtochten

Op wisselende dagen in de zomermaanden zijn er dagtochten met boot en bus. Afwisselend vertrek vanuit Wedderveer, Oude Pekela en Midwolda (Blauwestad). Vertrek om ca. 10.00 uur vanuit de haven, 2 x koffie met cake aan boord, lunch op locatie en aansluitend een rondrit met op leuke locatie nog even een pitstop (eigen rekening). Tussen 16.30 en 17.00 uur bent u weer terug in de haven. Kosten  € 32,50. Leuk voor kleine groepjes of individueel.

(zie de dagtocht van uw keuze onder kopje Blauwestad of Wedderveer).

Grotere groepen (vanaf 25 personen) kunnen voor enkele dagtochten ook een andere dag plannen. De omgeving van de busrit mag u dan zelf bepalen. Als groep worden opgehaald met de bus? We maken graag een prijsopgave voor u.

Onderstaande zijn voorbeelden, enkele kunt u zich individueel of met kleine groepjes voor opgeven. Dan staat er een datum bij.

 

Dagtocht
Varen Pekela’s, rondrit Westerwolde

Dagtocht met varen door de Pekelder Diep, lunch en rondrit door Westerwolde. Vertrek 10.00 uur vanuit de haven van Oude Pekela. Om 12.00 uur gaan we met de bus naar ons lunchadres voor een goede lunch van soep met broodjes. Hierna staat de bus klaar voor een rondrit door het mooie Westerwolde. Tegen 17.00 uur zijn we terug in Oude Pekela. Kosten € 32.50 p/p. 

 

Dagtocht

Varen Wedderveer en rondrit Westerwolde.

Dagtocht met varen door het mooie Westerwolde, lunch en rondrit door Westerwolde. Vertrek 10.00 uur vanuit de haven van Wedderveer. Om 12.00 uur gaan we aan wal  voor een goede lunch van soep met broodjes. Hierna staat de bus klaar voor een rondrit door Westerwolde. Tegen 17.00 uur zijn we terug in Wedderveer.

Speciaal voor kleine groepjes (max. 20).
Prijs € 35,00 p/p incl. lunch

 

Overige dagtochten

Dagtocht “Op kerk- en toren pad”

Speciale dagtocht
U kunt uw eigen dag bepalen bij een groep van ca. 30 personen.

Vertrek 8.00 uur vanuit Blijham, 8.15 uur Scheemda en/of 8.45 uur Groningen bezoeken we zeker 6 indrukwekkende Oud-Groninger kerken/torens die Landmerken zijn in het noorden en noordoosten van Groningen. We beginnen in Hornhuizen en daarna Breede, Uitwierde, Termunten, Finsterwolde en Nw. Beerta. Natuurlijk koffie met cake en lunch inbegrepen. Bij alle kerken zal uitleg aanwezig zijn. Tegen 18.00 uur terug. Prijs ca. € 40.00 pp

landmerken