Dagtochten

Dagtochten

Op wisselende dagen in de zomermaanden zijn er dagtochten met boot en bus. Afwisselend vertrek vanuit Wedderveer, Oude Pekela en Midwolda (Blauwestad). Vertrek om ca. 10.00 uur vanuit de haven, 2 x koffie met cake aan boord, lunch op locatie en aansluitend een rondrit (zie de dagtocht van uw keuze onder kopje Blauwestad of Wedderveer).

Op leuke locatie nog even een pitstop (eigen rekening). Tussen 16.30 en 17.00 uur bent u weer terug in de haven. Kosten tussen € 30,00 en € 35,00 p/p Leuk voor kleine groepjes of individueel.

Grotere groepen (vanaf 25 personen) kunnen voor enkele dagtochten ook een andere dag plannen. De omgeving van de busrit mag u dan zelf bepalen. Als groep worden opgehaald met de bus? We maken graag een prijsopgave voor u.

De volgende data’s staan onze dagtochten gepland:

Zaterdag 8 juli:
(volgeboekt)

Dagtocht varen Wedderveer en rondrit Westerwolde.
Prijs € 35,00 p/p incl. lunch

Vrijdag 11 augustus:

Dagtocht varen Wedderveer en rondrit Westerwolde.
Prijs € 35,00 p/p incl. lunch

Opgave via info@dekkerrondvaarten.nl of 0597-561717
Reserveren en betalen via www.dekkerrondvaarten.com (webshop)

Overige dagtochten

Dagtocht “Op kerk- en toren pad”

Speciale dagtocht
U kunt uw eigen dag bepalen bij een groep van ca. 30 personen.

Vertrek 8.00 uur vanuit Blijham, 8.15 uur Scheemda en/of 8.45 uur Groningen bezoeken we zeker 6 indrukwekkende Oud-Groninger kerken/torens die Landmerken zijn in het noorden en noordoosten van Groningen. We beginnen in Hornhuizen en daarna Breede, Uitwierde, Termunten, Finsterwolde en Nw. Beerta. Natuurlijk koffie met cake en lunch inbegrepen. Bij alle kerken zal uitleg aanwezig zijn. Tegen 18.00 uur terug. Prijs € 37.00 p/p

landmerken