Overige

Noteer in je agenda:

Zondag 17 september

Spinbarg organiseert op zondag 17 september a.s. twee vaartochten door Wedderbergen in samenwerking met Pieter Dekker Rondvaarten.

Betoverende vaartocht door Wedderbergen met

 

concert Marlene Bakker

 

Zondag 17 september

Tijd: 14.00 uur

Duur: ongeveer 75 minuten

Vertrek: vanaf steiger bij gemeentehuis, Hoofdweg 2, Wedde

 

Voor Spinbarg heeft Marlene Bakker zich laten onderdompelen in de wondere wereld van de Groningse volksverhalen. In haar liedjes neemt ze haar publiek mee en zingt ze over hypnotiserende zeewiefkes, plagende nachtmerries, ronddolende witte wieven en wonderlijke hiplichtjes. Beleef de muziek van Marlene Bakker tijdens een vaartocht door de ongerepte natuur van Wedderbergen. Bij dit concert te water wordt Marlene begeleidt door gitarist Bas Schouten.

Prijs: € 20,00 voor de rondvaart met muziek incl. koffie/thee en iets lekkers of 28,00 voor een combiticket: rondvaart, inclusief toegang tot de Spinbargvoorstelling aan boord van de Familietrouw op een tijdstip naar keuze.

Bestel uw tickets via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-betoverende-vaartocht-door-wedderbergen-met-concert-van-marlene-bakker-35689584508

 

Vaartocht met verhalen door Wedderbergen

 

Zondag 17 september

Tijd: 16.00 uur

Duur ongeveer 75 minuten

Vertrek: vanaf steiger bij gemeentehuis, Hoofdweg 2, Wedde

 

Regiogids Henk Opheikens uit Vlagtwedde zit vol spannende verhalen: over de geschiedenis van Westerwolde, het landschap en de mensen in de streek. Stap aan boord voor een rondvaart door Wedderbergen en luister naar Henks verhalen over slimme smokkelaars, brute soldaten, hannekemaaiers en heksen.

Duur rondvaart: ongeveer 75 minuten

Prijs: € 12,50 (inclusief koffie/thee en iets lekkers) of € 20,00 voor een combiticket: rondvaart, inclusief toegang tot de Spinbargvoorstelling aan boord van de Familietrouw op een tijdstip naar keuze.

Bestel uw tickets via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vaartocht-door-wedderbergen-met-verteller-henk-opheikens-35690781087

Voor meer informatie: www.spinbarg.nl en www.facebook.com/spinbarg