Busuitjes

Busuitjes

Geregeld bieden we uitjes aan waar u zich individueel voor op kunt geven. Meestal met onze klassieke bussen. Vertrekplaatsen Blijham, Hoofdweg dorpsplein, en soms Scheemda carpoolplaats de Akker. Als groep kunt u ook een andere opstapplaats aangeven en kijken we of dit past in het programma.

Onderstaande bus uitjes zijn DIREKT te BOEKEN en te BETALEN

 

VW fabriek op 23 oktober

Een najaarstour naar de VW fabriek. We vertrekken om 11.00 uur vanaf Blijham en rijden langs mooie route naar de VW fabriek in het Duitse Emden waar we om 12.30 uur zijn. Om 13.00 uur volgt een rondleiding door de VW fabriek waar de Passat wordt gemaakt. In een kleine groep krijgen we uitleg hoe het allemaal te werk gaat. U loopt als het ware langs de robots en werknemers. Om 15.00 uur vertrekken we nog even naar een “kroegje” in de buurt waar u op eigen kosten nog iets kunt drinken of een kleinigheid eten zoals een heerlijke braadworst. Tegen 17.30-18.00 uur zijn we terug in Blijham.

Er worden extra veiligheidsmaatregelen getroffen en verzocht wordt om om 12.30 uur bij de fabriek te zijn. Vergeet uw ID kaart niet! Bij de middag rondleidingen kan er niet gegeten worden in de fabriek. Deze dag hebben we voor een middagtour gekozen.

Vanaf 17 jaar € 30,00 pp  Volgeboekt!
6-16 jaar € 20,00 pp  Volgeboekt
Onder 6 jaar laten ze helaas niet in de fabriek toe.

Meyer Werf Papenburg

Datum: 26 oktober, helaas volgeboekt

Vanaf Blijham vertrekken we om 13.00 uur met onze luxe touringcar naar Papenburg. Bij cafe Mozart genieten we van 2 x koffie/thee met gebak. Hierna gaan we naar de Meyer Werf voor een rondleiding van 2 uur met Nederlandse uitleg.. Daarna weer terug naar uw opstapplaats. Tijdsduur: 13.00-18.00 uur.

Prijs € 35,00 p/p
volgeboekt

Kinderen 6-12 jaar € 25,00 pp
Volgeboekt

Kinderen 3-5 jaar € 12,50 pp
Volgeboekt

 

juni 1 2016 054

 

Bovenstaande uitjes doen we met de luxe bus.

 

 

 

Victory Museum in Grootegast 

Dit is hartstikke nieuw! In Grootegast hebben we een MUSEUMPLEIN met 3 musea. We gaan naar  het oorlogsmuseum (Victorymuseum) maar u bent ook vrij om te kijken bij het Leg(i)o museum of Museumdrukkerij. De Victorymuseum is verhuist van Groningen naar Grootegast. Bijna 2 jaar zijn ze bezig geweest om alles weer op te bouwen. Een prachtige locatie! We vertrekken deze dag vanuit Blijham om 13.30 uur. Bij aankomst op het Museumplein 2 x koffie/thee met appelgebak (American Pie). Een prachtige middag! Tegen 17.00 uur vertrekken we weer.

Kosten € 25,00 pp

Leuk om als groep te boeken. Vanuit deze regio opgehaald worden behoort tot de mogelijkheden.