Busuitjes

Busuitjes

Geregeld bieden we uitjes aan waar u zich individueel voor op kunt geven. Meestal met onze klassieke bussen. Vertrekplaatsen Blijham, Hoofdweg dorpsplein, Scheemda carpoolplaats de Akker. Als groep kunt u ook een andere opstapplaats aangeven en kijken we of dit past in het programma.

Onderstaande bus uitjes zijn DIREKT te BOEKEN en te BETALEN via www.dekkerrondvaarten.com

VW fabriek op maandag 24 april

De rondleidingen beginnen weer in Emden. Er zijn nogal wat veranderingen, we kunnen nu kiezen voor een korte en een lange tour. De lange tour gaat door 3 hallen en wordt met een shuttelbus gedaan. Deze duurt 3 uur. Nadien gaan we onderweg genieten van een heerlijk buffet. Om ca. 16.00 uur zijn we terug in Blijham.

Er worden extra veiligheidsmaatregelen getroffen en verzocht wordt om om 8.30 uur bij de fabriek te zijn. Vergeet uw ID kaart niet! De lange rondleidingen worden alleen s’morgens gedaan. Dus we vertrekken om 07.15 uur vanuit Blijham. Deze dag hebben we voor een lange tour gekozen. Er komen later ook nog wel korte touren in de planning. Deze week hebben de kinderen in Nederland vakantie en zou dus ook een mooi opa/vader/zoon/kleinzoon uitje zijn. Vanaf 6 jaar!

Vanaf 16 jaar € 55.00 pp
10-16 jaar € 45,00 pp
6-9 jaar € 25,00 pp

Rechtstreeks boeken via www.dekkerrondvaarten.com
of telefonisch 0597-561717

Meyer Werf Papenburg

op zaterdag 13 mei en vrijdag 26 mei 2017

Vanaf Blijham of Winschoten en Scheemda vertrekken we met onze luxe touringcar naar Papenburg. Bij cafe Mosart genieten we van 2 x koffie/thee met gebak. Hierna gaan we naar de Meyer Werf voor een rondleiding van 2 uur. Daarna weer terug naar uw opstapplaats.

Prijs € 30,00 p/p
Opgave en betaling via www.dekkerrondvaarten.com (webshop)

juni 1 2016 054