Rondvaarten

Iedere zondagmiddag rondvaarten

dekkerbootIn de Blauwestad maken we vanuit de haven van Midwolda (vanaf half april tot 1 november) iedere zondagmiddag rondvaarten. Vertrek haven Midwolda om 13.30 uur. We maken een vaartocht van 1¼ uur door het gebied de Blauwestad, gedeelte Oldambtmeer en door woongebied Het Riet. Natuurlijk uitleg aan boord. Kosten € 9.50 p/p, kinderen 5-10 jaar  betalen € 5.00. Tot 4 jaar is gratis.

Onder het kopje Rondvaarten, afvaarten/extra afvaarten staan alle data’s voor de eerstkomende tijd.

Tot ongeveer een maand na vandaag kunt u deze vaartochten ook al BOEKEN en BETALEN via www.dekkerrondvaarten.com

Uw eigen vaartocht?

dekkersite2Is uw groep groter dan 20 personen dan mag u ook uw eigen tijdstip/dag bepalen. Kleinere groep mag ook maar dan tegen meerprijs. U heeft de boot dan voor uzelf en komen er geen andere gasten bij. Of we plaatsen de vaartocht op onze site en proberen de groep aan te vullen met andere gasten. Op de boot is mogelijkheid voor koffie/thee/ enz.

Is de groep groter dan 50 personen dan moeten we de groep misschien splitsen. We hebben niet altijd de beschikking over 2 boten in de Blauwestad alhoewel in 2016 die mogelijkheid groot is. De bodemgroei is bijna verdwenen en dan kan ons andere schip, de Genie, er ook varen. Hebben we maar de beschikking over 1 boot dan maken we een vaartocht vanaf Midwolda naar de haven van Beerta. De andere groep gaat dan even in de bus voor een gedeelte Blauwestad waar de boot niet kan komen. In Beerta wordt na 1¼ uur gewisseld van boot en bus. Totaaltijd 2½ a 3 uur.

Groepsprijzen vanaf 20 personen € 8,50 p/p