Avondvaartochten

Avondvaartochten

partyboot_genie

Kanaalconcert in Vlagtwedde

Datum: 23 juni 2018

Net als vorig jaar neemt Klaas Spekken u mee in Vlagtwedde tijdens het kanaalconcert met bekende artiesten. Het concert vindt plaats op het landhoofd bij de brug over het Ruiten-Aa-Kanaal tussen de Vledderkamp en Bourtangerstraat Vlagtwedde (naast firma Huls). Invulling volgt later.

Avondvaartocht met K2 

Datum: 30 juni 2018

Tijdens een vaartocht door de Blauwestad zijn Bart en Evert Kruizinga aan boord. We maken er een leuke avond van en genieten van hun repertoire. We vertrekken om 19.00 uur en zijn tegen 22.00 uur weer terug in de haven van Midwolda. Incl. 2 x koffie met cake en hapjes. Kosten € 32,50 pp. Reserveer!

Alex Vissering avondvaartocht

Data: voor 2018 volgt.

Maken we een avondvaartocht van 3 uur met entertainment vanALEX VISSERING aan boord, incl. koffie met cake en hapjes. We doen een compleet rondje door de Blauwestad. Vertrek 19.00 uur. Kosten € 32.50 p/p.

 

 

Avondvaartocht met Wim en Miranda

Datum: 2018 volgt

Afgelopen jaar een succes! Ze maken er een gezellige avond van met leuke meezingers. Dus doen we het dit jaar nog een keertje over. Incl. 2 x koffie/thee met cake en hapjes. Vertrek vanuit de haven van Midwolda om 19.00 uur, terug om ca. 22.00 uur. Kosten € 32.50 pp

 

 

Uw eigen datum?

eten_partyboot1

Ook leuk om met uw eigen groep (vanaf 25 personen) een vaartocht te maken met koud/warm buffet aan boord. Entertainment kan geregeld worden, of misschien heeft u zelf een idee. Laat het ons weten.

Vaartocht 3 uur met koud/warm buffet € 35.00 p/p(vanaf 25 personen) Excl. drankjes en muziek

 

feest_partyboot

 

Polonaise……..

Familiefeestjes
Verenigingen

I