Avondvaartochten

Avondvaartochten

partyboot_genie

Ook dit jaar weer leuke vaartochten met live muziek! Ook leuk om uw avond te combineren met vooraf een diner.

Avondvaartocht met Wim en Miranda

Datum: 13 juli 2019

Afgelopen jaar een succes! Wim en Miranda maken er een gezellige avond  van met leuke meezingers varen we door de Blauwestad.  Dus doen we het dit jaar nog een keertje over. Incl. 2 x koffie/thee met cake en enkele hapjes. Vertrek vanuit de haven van Midwolda om 19.00 uur, terug om ca. 22.00 uur. Kosten € 25,00 pp.

Reserveer!

Avondvaartocht met Klaas Spekken

Datum: 27 juli 2019

Deze zaterdagavond een vaartocht met mooie zang en muziek van Klaas Spekken. Tijdens deze vaartocht kunt u genieten van prachtige liedjes en natuurlijk de Blauwestad. Incl. 2 x koffie/thee met cake en enkele hapjes. Vertrek vanuit de haven van Midwolda om 19.00 uur, terug om ca. 22.00 uur. Kosten € 25,00 pp.

Reserveer!

Alex Vissering avondvaartocht

Datum: 3 augustus 2019

Al jaren komt Alex zingen bij ons op de boot. Deze dag maken we een avondvaartocht van 3 uur met entertainment van ALEX VISSERING aan boord, incl. koffie met cake en enkele hapjes. We doen een compleet rondje door de Blauwestad. Vertrek 19.00 uur. Kosten € 25,00 p/p.

Reserveer!

 

Uw eigen datum?

eten_partyboot1

Ook leuk om met uw eigen groep (vanaf 25 personen) een vaartocht te maken met koud/warm buffet aan boord. Entertainment kan geregeld worden, of misschien heeft u zelf een idee. Laat het ons weten.

Vaartocht 3 uur met koud/warm buffet € 35.95 p/p(vanaf 25 personen) Excl. drankjes en muziek

 

feest_partyboot

 

Polonaise……..

Familiefeestjes
Verenigingen

I