Avondvaartochten

Avondvaartochten

partyboot_genie

Dit jaar in het teken van live muziek! Ook leuk om uw avond te combineren met vooraf een

Kanaalconcert in Vlagtwedde

Datum: 23 juni 2018

Net als vorig jaar neemt Klaas Spekken u mee in Vlagtwedde tijdens het kanaalconcert met bekende artiesten. Het concert vindt plaats op het landhoofd bij de brug over het Ruiten-Aa-Kanaal tussen de Vledderkamp en Bourtangerstraat Vlagtwedde (naast firma Huls). Met Margriet Eshuis, Elske de Wal, Alex Vissering, Ronald Klungel(deelnemer Voice of Holland), tenor Alex Visens, rapper Ali Bayart, winnares Ruiten A kanaalprijs Daniela Ananias en de Combo o.l.v. Marco Kerver.

Het beloofd een prachtige avond te worden. U krijgt een VIPplaats op de Partyboot!  Incl. 3 consumpties en heerlijke hapjes € 35,00 pp. Reserveer!

Avondvaartocht met K2 

Datum: 30 juni 2018

Tijdens een vaartocht door de Blauwestad zijn Bart en Evert Kruizinga aan boord. We maken er een leuke avond van en genieten van hun repertoire. We vertrekken om 19.00 uur en zijn tegen 22.00 uur weer terug in de haven van Midwolda. Incl. 2 x koffie met cake en hapjes. Kosten € 25,00 pp. Reserveer!

Alex Vissering avondvaartocht

Data: 28 juli

Maken we een avondvaartocht van 3 uur met entertainment vanALEX VISSERING aan boord, incl. koffie met cake en enkele hapjes. We doen een compleet rondje door de Blauwestad. Vertrek 19.00 uur. Kosten € 25,00 p/p.

Reserveer!

Avondvaartocht met Klaas Spekken

Data: 25 augustus

 

Maken we een avondvaartocht van 3 uur met entertainment van Klaas Spekken aan boord, incl. koffie met cake en enkele hapjes. We doen een compleet rondje door de Blauwestad. Vertrek 19.00 uur. Kosten € 25,00 p/p.

Reserveer!

Gondelvaart Pekela met Wim en Miranda

Datum: Vrijdag 7 september

Afgelopen jaar een succes! Wim en Miranda maken er een gezellige avond  van met leuke meezingers langs de boorden van het Pekelder Diep!. Dus doen we het dit jaar nog een keertje over. Incl. 2 x koffie/thee met cake. Vertrek vanuit de haven van Oude Pekela om 18.30 uur, terug om ca. 21.30 uur. Kosten € 20,00 pp.

Uw eigen datum?

eten_partyboot1

Ook leuk om met uw eigen groep (vanaf 25 personen) een vaartocht te maken met koud/warm buffet aan boord. Entertainment kan geregeld worden, of misschien heeft u zelf een idee. Laat het ons weten.

Vaartocht 3 uur met koud/warm buffet € 35.00 p/p(vanaf 25 personen) Excl. drankjes en muziek

 

feest_partyboot

 

Polonaise……..

Familiefeestjes
Verenigingen

I