Dagtochten Blauwestad

Dagtochten 

 

Dagtocht

Boot-bus-scheepswerf Wolthuis

Datum: 1 juli 2020

Deze dagtocht begint om 10.00 uur in de haven van Midwolda, Blauwestad. We maken eerst een vaartocht van ca. 1,5 uur door de Blauwestad. Waar vroeger de graanvelden waren zien we nu water en prachtige huizen. Na de vaartocht gaan we de klassieke bus in voor de lunch, soep met broodjes, bij Landgoed Westerlee. Hierna gaan we via het Winschoter Diep met de vele werven naar Sappemeer. Tegen 15.30 uur zijn we bij de historische scheepswerf Wolthuis voor een rondleiding. Tegen 17.00 uur zijn we terug in de haven van Midwolda.
Inclusief: vaartocht incl. koffie/cake, busvervoer, lunch en rondleiding scheepswerf Wolthuis.

Kosten: € 44,95 per persoon. 

Reserveer!

Deze dagtocht kan geannuleerd worden bij te weinig opgave.

Groepen vanaf 25 personen mogen hun eigen datum plannen. Opgehaald met bus vanuit uw woonplaats is ook mogelijk tegen meerprijs.

Dagtocht
Pronkjewails

Voor groepen vanaf 25 personen

Bijzonderheden: Vaartocht met busrit langs de leukste pronkjewails van de provincie.

We beginnen om 10:00 uur met een vaartocht door de Blauwestad. Om 12.00 uur staat onze klassieke bus tot uw beschikking om u naar een leuke locatie te brengen voor een heerlijke streeklunch. Daarna volgt een prachtige route langs de vele pronkjewails die het gebied rijk is. Pitstop op locatie voor eigen rekening. Tegen 17.00 uur bent u terug in de haven van Midwolda

Incl. vaartocht, 2 x koffie/thee met cake op de boot, streeklunch en rondrit € 39.95 p/p.

Vertrek vanuit de haven van Midwolda.

Dagtocht Het Verhaal van Pekela (zonder vaartocht)

Misschien iets voor een familiedag die iets met dit verhaal heeft…..

In een voormalig strokartonfabriek in Oude Pekela worden oude ambachten gebundeld en geexposeerd. Om 10.00 uur welkom door Siep&Co met koffie en koek waarna het Verhaal van Pekela volgt (film). Daarna rondleiding, papierscheppen, plaggenhut, hennepverhaal enz. Dan vertrekken we met de klassieke bus naar ons lunchadres voor een goede lunch waarna we met de bus verdergaan met het Verhaal van Pekela. Langs het Pekelderdiep met zijn vele scheepswerven, koffiestop (eigen rekening) in Boven Pekela met nog meer verhalen…. We zijn tegen 17.00 uur terug bij SiepCo. Echt een aanrader!
Kosten € 35,00 p/p. ( bij minder aantal personen zal de prijs iets hoger zijn).

 

Kijk af en toe even op onze site, er komen nog wel meer dagtochten.