Dagtochten Blauwestad

Dagtochten in 2019

 

Dagtocht

Graanrepubliek

Datum:  21 juni en 20 juli en 10 augustus

Deze dagtocht begint om 10.00 uur in de haven van Midwolda, Blauwestad. We maken eerst een vaartocht van ca. 2 uur door de Blauwestad. Waar vroeger de graanvelden waren zien we nu water en prachtige huizen. Na de vaartocht gaan we de klassieke bus in om op locatie te gaan lunchen, soep met broodjes. Hierna gaan we via de graanrepubliek (natuurlijk de nodige uitleg) naar Bad Nieuweschans. In de voormalige remise, die nu omgetoverd is tot allerhande leuke bedrijfjes als bakker, restaurant, stokerij enz., krijgen we een rondleiding. Tegen 17.00 uur zijn we terug in de haven van Midwolda.
Inclusief vaartocht incl. koffie/cake, busvervoer, lunch en rondleiding LocLoods Bad Nieuweschans. Kosten: € 39,95 per persoon

Groepen mogen hun eigen dag plannen. Dit is aan te vullen met een proeverij in de LocLoods en bv een diner.
Reserveer 10 augustus!

Let wel: bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we besluiten deze dagtochten te annuleren.

Dagtocht
Pronkjewails

Data:  25 juli en 30 augustus

Bijzonderheden: Vaartocht met busrit langs de leukste pronkjewails van de provincie.

We beginnen om 10:00 uur met een vaartocht door de Blauwestad. Om 12.00 uur staat onze klassieke bus tot uw beschikking om u naar een leuke locatie te brengen voor een heerlijke streeklunch. Daarna volgt een prachtige route langs de vele pronkjewails die het gebied rijk is. Pitstop op locatie voor eigen rekening. Tegen 17.00 uur bent u terug in de haven van Midwolda

Incl. vaartocht, 2 x koffie/thee met cake op de boot, streeklunch en rondrit € 39.95 p/p.

U kunt hiervoor reserveren, kosten € 39.95 p/p. Vertrek vanuit de haven van Midwolda.
Ook te boeken voor groepen op andere datum.

Let wel: bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we besluiten deze dagtocht te annuleren.

Reserveer 30 augustus!

Overige dagtochten

Dagtocht Het Verhaal van Pekela (zonder vaartocht)

Misschien iets voor een familiedag die iets met dit verhaal heeft…..

In een voormalig strokartonfabriek in Oude Pekela worden oude ambachten gebundeld en geexposeerd. Om 10.00 uur welkom door Siep&Co met koffie en koek waarna het Verhaal van Pekela volgt (film). Daarna rondleiding, papierscheppen, plaggenhut, hennepverhaal enz. Dan vertrekken we met de klassieke bus naar ons lunchadres voor een goede lunch waarna we met de bus verdergaan met het Verhaal van Pekela. Langs het Pekelderdiep met zijn vele scheepswerven, koffiestop (eigen rekening) in Boven Pekela met nog meer verhalen…. We zijn tegen 17.00 uur terug bij SiepCo. Echt een aanrader!
Kosten € 35,00 p/p. 
Op andere datum mag u ook met uw eigen groep (prijs vanaf 25 pers. € 35,00 pp, bij minder aantal personen zal de prijs iets hoger zijn).

 

Kijk af en toe even op onze site, er komen nog wel meer dagtochten.