Dagtochten Blauwestad

Dagtochten in 2019

 

Dagtocht

Graanrepubliek

Datum: 21 mei, 21 juni en 20 juli

Deze dagtocht begint om 10.00 uur in de haven van Midwolda, Blauwestad. We maken eerst een vaartocht van ca. 2 uur door de Blauwestad. Waar vroeger de graanvelden waren zien we nu water en prachtige huizen. Na de vaartocht gaan we de klassieke bus in om op locatie te gaan lunchen, soep met broodjes. Hierna gaan we via de graanrepubliek (natuurlijk de nodige uitleg) naar Bad Nieuweschans. In de voormalige remise, die nu omgetoverd is tot allerhande leuke bedrijfjes als bakker, restaurant, stokerij enz., krijgen we een rondleiding. Tegen 17.00 uur zijn we terug in de haven van Midwolda.
Inclusief vaartocht incl. koffie/cake, busvervoer, lunch en rondleiding LocLoods Bad Nieuweschans. Kosten: € 39,95 per persoon

Groepen mogen hun eigen dag plannen. Dit is aan te vullen met een proeverij in de LocLoods en bv een diner.

Reserveer 21 mei!
Reserveer 21 juni!
Reserveer 20 juli!

Let wel: bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we besluiten deze dagtochten te annuleren.

Dagtocht
Oldambt met kolkenrit

Data: 1 juni, 25 juli en 30 augustus

Bijzonderheden: Door overstromingen in vorige eeuwen zijn er heel veel kolken in het Oldambt. Een gids weet hierover veel te vertellen.

We beginnen om 10:00 uur met een vaartocht door de Blauwestad. Om 12.00 uur staat onze klassieke bus tot uw beschikking om u naar een leuke locatie te brengen voor een heerlijke streeklunch. Daarna volgt een prachtige route langs de vele kolken die het gebied rijk is. Pitstop op locatie voor eigen rekening. Tegen 17.00 uur bent u terug in de haven van Midwolda

Incl. vaartocht, 2 x koffie/thee met cake op de boot, streeklunch en rondrit € 39.95 p/p.

U kunt hiervoor reserveren, kosten € 39.95 p/p. Vertrek vanuit de haven van Midwolda.
Ook te boeken voor groepen op andere datum.

Let wel: bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we besluiten deze dagtocht te annuleren.

Reserveer 1 juni!
Reserveer 25 juli!
Reserveer 30 augustus!

Overige dagtochten

Dagtocht SiepCo (zonder vaartocht)

Data: 13 juni en 9 augustus

We beginnen deze dag in het voormalig strokartonfabriek van Free & Co in Pekela. SiepCo heeft als doel om oude Ambachten en Industrien te bundelen in een van de hallen van de oude fabriek.
10.00 uur: ontvangst bij SiepCo met koffie en koek/cake. Hier volgt een rondleiding. Daarna staat de bus voor u klaar en gaan we eerst lunchen. In aansluiting op het bezoek aan SiepCo maken we een busrit langs de boorden van de Pekelder Venen en in perspectief geplaatste ambachten en industrieën. Onderweg natuurlijk een pitstop. We zijn tegen 17.00 uur terug bij SiepCo. Echt een aanrader!
Kosten € 35,00 p/p. 
Op andere datum mag u ook met uw eigen groep (prijs vanaf 25 pers. € 35,00 pp, bij minder aantal personen zal de prijs iets hoger zijn).

Reserveer 13 juni
Reserveer 9 augustus

Kijk af en toe even op onze site, er komen nog wel meer dagtochten.