Overzicht arrangementen

In sommige arrangementen kunnen de vaartochten omgezet worden naar een busrit. Neem contact op.

Pekelahof, Oude Pekela

pekelahof14.00 – 15.00 Ontvangst bij Restaurant Pekelahof met 2 x koffie/thee en gebak
15.00 uur De klassieke Waterliner bus brengt u naar de Blauwestad of Wedderveer voor een vaartocht van 1¼ uur. In de wintermaanden zou een bezoek aan bv. Musea Heiligerlee een aanrader zijn.
16.45 uur Toeristisch rijden we terug naar Pekelahof.
17.30 uur Een heerlijk diner staat voor u klaar.

V.a. 20 personen € 51.50 p/p , v.a. 30 personen € 46.50 p/p, vanaf 40 personen € 43.50 p/p
Incl. 2 x koffie met gebak, vaartocht, busvervoer, diner.

Alles met eigen vervoer? Arrangement als boven vanaf 20 personen € 38.50 p/p

Gasterij Natuurlijk Smeerling

smeerling

14.00 uur: Ontvangst bij Gasterij Natuurlijk Smeerling in Smeerling met 2 x koffie/thee met Arretjescake. Om 15.00 uur haalt onze klassieke bus u op en maken we een leuke rondrit door het mooie Westerwolde. Om 16.30 uur zijn we terug in Smeerling waar we het spel “Groningse Pubquizz” spelen. Daarna een heerlijk Stamppotbuffet. Incl. 2 cons. en amuse tijdens spel, 2 consumpties tijdens buffet.

Prijs € 52,50 op basis van 25 personen. Bij minder aantal personen geldt een meerprijs. We maken u graag een offerte.

Bij Gasterij Natuurlijk Smeerling leuke arrangementen voor bv. Team building, bedrijfs- of familiefeestjes.

Weddermeerhoeve

urnenhoeveOntvangst bij de Weddermeerhoeve met 2 x koffie/thee met gebak. Daarna een vaartocht van 1 uur door Wedderbergen. Terug bij de Urnenhoeve sluiten we af met een heerlijk diner. Vanaf € 35,00 p/p op basis van 20 personen . € 39,50 op basis van 10 personen. Op zaterdag en zondag mogelijkheid voor familiebuffet.

Brunch op zondagen: 11.30 uur brunch bij Urnenhoeve, 14.30 uur vaartocht van 2 uur door Wedderveer. V.a. 20 personen € 27,50 p/p. U kunt de vaartocht ook vervangen door een busrit door de omgeving. Voor een reunie is een busrit in de omgeving leuk waar de reunisten vandaan komen. Bv. een schoolreunie in deze omgeving kunnen we de school en woningen langs rijden waar de reunisten vroeger gewoond hebben.

Kijk ook op ; Weddermeerhoeve.nl

Blauwestadhoeve

blauwestad_hoeveEen leuke familiemiddag in de Blauwestad voor groepen vanaf 20 personen voor € 17.50 p/p. Kleiner kan ook maar dan tegen meerprijs. U begint bijvoorbeeld om 14.00 uur met een vaartocht over het meer van de Blauwestad. Deze duurt 1¼ uur en natuurlijk krijgt u uitleg van dit gebied. Na de vaartocht gaat u naar de Blauwestadhoeve in Midwolda, op 5 minuten afstand van de boot. 16.00 uur: Hier gaat u gezellig 1½ uur boerengolven. Iedereen kan dit spel meedoen. Bij slecht weer kunt u gebruik maken van de indoorhallen. Aansluitend mogelijkheid voor barbecue. Meerprijs vanaf € 15.00 p/p I.p.v. Boerengolf kunt u ook kiezen voor 2 uur Speedminton/Blackminton, meerprijs € 6,00 p/p . Of: Het spel Ik hou van Holland en Wie is de Mol. Ook leuk:

Slingertuinen excursie incl. rondvaart
Met bus en boot door het Oldambt! We ontvangen jullie met koffie en iets lekkers bij Blauwestadhoeve. Dan beginnen we met een excursie in een klassieke bus langs de bijzondere slingertuinen. Daarna genieten jullie van een heerlijke lunch (koffie/thee, 3 broodjes) in de lounge of op het terras naast de boomgaard. Na de lunch gaat u met eigen vervoer naar de haven en krijgen jullie een excursie over het Oldambtmeer in een rondvaartboot.

V.a. 30 personen, 10-16.00 uur, €  29,95 pp (kleinere groepen prijs op aanvraag: bv. 20 pers. € 34,00)
Tip: afronden met bbq v.a. € 15,00

Kijk ook op: Blauwestadhoeve.nl

In den Stallen

indenstallenVoorbeeld: 14.00 uur Ontvangst bij Restaurant In den Stallen met 2 x koffie/thee met gebak. Vervolgens met eigen vervoer naar de haven van Midwolda voor een vaartocht door de Blauwestad. Weer terug bij Restaurant In den Stallen een uurtje bowlen en aansluitend een heerlijk diner.

€ 39.50 p/p vanaf 20 personen. Opgehaald en teruggebracht met klassieke bus voor de vaartocht, meerprijs € 10,00 p/p.

In den Stallen heeft ook arrangementen met proeverijen, erg leuk!

Kijk ook op: In den Stallen.nl


Paviljoen Weddermeer

weddermeer14.00 uur Ontvangst bij Paviljoen Weddermeer met 2 x koffie/thee met cake. Om 15.00 uur ligt de boot aan de steiger bij Paviljoen voor een vaartocht van 1 uur door Wedderbergen. Hierna komt u weer terug bij het Paviljoen waar een heerlijk 3-gangen menu op u wacht. Vanaf 15 personen kost dit arrangement € 30,00 p/p. Meerprijs  half uur langer varen € 5.00 p/p Minder personen? Vraag naar de meerprijs.

Kijk ook op: Villapark Weddermeer


Blauwe Lint arrangement

(ism Pannenkoekenhuis, Pieter Dekker, Blauwestadhoeve)

Ontvanblauwestad_logogst met 2 x koffie/thee met cake bij Pannenkoekhuis d’Olle Smidse in Midwolda waarna met met eigen vervoer naar de haven van Midwolda, Strandweg 1 (of nabij Hoofdweg 300 rechtsaf). Van 11:30 – 12:45 u maakt een vaartocht over het Oldambtmeer van 1¼ uur. Hierbij varen we door woongebied het Riet. Natuurlijk uitleg aan boord. We hebben (op bestelling tegen meerprijs) een simpele lunch aan boord van 3 belegde bolletjes, fruit en koffie/thee, melk/karnemelk. Dan gaat u met eigen vervoer naar de Blauwestadhoeve, Hoofdweg 156 in Midwolda voor de Highlandgames van 13:15 – 16:15 uur. Daarna mogelijkheid voor barbecue of pannenkoekenbuffet. Prijs € 33,50 p/p vanaf 30 personen. (kleinere groepen mogelijk bv 20 personen € 38,50 pp) Inbegrepen: 2 x koffie/thee met cake, vaartocht over het Oldambtmeer, Highlandsgames Blauwestadhoeve.
Meerprijs:
lunch aan boord                                                                             €    7,50
pannenkoekenbuffet     D’Olle Smidse                                           €  13,50
BBQ                             Blauwestadhoeve                                       €  20,00
“Wie is de mol”  ipv Highland Games, Blauwestadhoeve                €   2,50