Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor leuke kinderfeestjes!

Wedderveer, kleine partyboot

Feestje op de boot voor kids

kinderen_bootOntvangst in de haven van Wedderveer. Met de kleine partyboot varen we richting Wedde. Op de boot mag je eigen drinken/koekjes/chips meenemen. Misschien een leuke CD. In Wedde stappen we van de boot en lopen naar Eetcafe de Leeuw.

Hier genieten we van patat met frikandel of kroket en ijsje na. Incl. 1 consumptie. Gastvrouw Diane maakt er meestal kleine-partybootwel iets leuks van. Daarna stappen we weer op de boot richting Wedderveer. O ja, de jarige moet natuurlijk ook even zelf achter het roer! Leuk als je een beetje verkleed kan komen als piraten of meerminnen.

We kunnen ook een kleine foto/vragen quiz onderweg doen op de boot. Voor de winnaar een leuk prijsje. Vanaf 10 personen € 15.00 p/p. Duur: ca 3 uur.

Blauwestad

pannekoekenhuis_midwoldaVoorbeeld: Iets lekkers met ranja bij het Pannenkoekenhuis in Midwolda. Vervolgens naar de haven in Midwolda voor een vaartocht. Het zou mooi zijn als de kinderen allemaal als matrozen of piraten komen.

We gaan op zoek naar de schat! De vaartocht duurt ongeveer een uur. Daarna gaan we weer naar het Pannenkoekenhuis voor heerlijke.kinderpannenkoekjes
of evt een grote naturel pannenkoek (voor wat oudere kinderen) met bakjes met
spikkels, choco krullen, nootjes en vruchtjes. Kan dus zelf lekker gemaakt worden! Natuurlijk ijsje na. Vanaf 15 personen 19,50 p/p, vanaf 20 personen € 17.50 p/p.

De Leeuwenborg en t’ Swieneparredies

Een paar uurtjes lekker ravotten in de overdekte speelhal van de Leeuwenborg. Vooraf een bezoekje aan t’Swieneparredies. Vanaf € 8.25 (3-12 jaar). Meerdere opties mogelijk bij Leeuwenborg, bv. patat enz.

Brammetje speelparadijs-sliderfoto

www.deleeuwenborg.nl en www.swieneparredies.nl

 

Vraag naar de mogelijkheden. Pieter Dekker rondvaarten levert maatwerk, ook bij kinderfeestjes. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.