Diversen

Bijzondere uitjes, enkele voorbeelden….

 

“Gluren bij de buren”

 

Al in Wedderveer en de Blauwestad gevaren? En u wilt wel eens iets anders? Wat dacht u hiervan? Open de flyer door erop te klikken.

Flyer Ditzum 2020

Data’s: donderdagen 14 mei,  13 en 27 augustus en 24 september
vrijdag 29 mei
zondagen 12 en 26 juli

Tijd:     10.00-16.00 uur

Programma:  10.00 uur vertrek vanuit Leer via de Leda, 12.00 uur Ditzum verkennen, 14.00-16.00 uur terugvaren naar Leer.

Een prachtige vaartocht met bezoek aan Ditzum ook als groep te boeken met busvervoer. We maken u graag een prijs hiervoor.

Of deze vaartocht met de Warsteiner Admiral van Leer naar Emden en met een klassieke trein terug naar Leer. Data: 14 en 28 juni en 9 augustus.

Flyer Warsteiner Admiral en trein

“Proef de kunst in het Oldambt”

beeldbeentvanaf 20 personen € 49.50 p/p incl. busvervoer, entrees galeries, welkomstdrankje, soep, hapje en drankje en diner.

We beginnen bij galerie De Groninger Kroon in Finsterwolde waar u verwelkomt wordt met een heerlijk drankje. Om 11.00 uur staat onze klassieke Waterliner bus klaar voor een leuk toeristische route naar t’ Waar. Bij galerie Waarkunst, waar behalve de galerie ook leuke buitenobjecten te bewonderen zijn staat de soep voor u klaar. Daarna gaan we naar Winschoten, blauwestad_logoGlasatelier Di Vetro. Ook deze kunst is een lust voor het oog, laat u verrassen…. hier een hapje en een drankje. Tegen 17.30 uur zijn we terug bij de Groninger Kroon en sluiten af met een heerlijk diner. In overleg kan deze volgorde ook gewijzigd worden. Een huiskamerdiner bij galerie Waarkunst is ook niet te versmaden.

Bovenstaand is een Blauwelint arrangement.

 

 “Op kerk- en toren pad”

We bezoeken zeker 6 indrukwekkende Oud-Groninger kerken/torens die Landmerken zijn in het noorden en noordoosten van Groningen. We beginnen in Hornhuizen en daarna Breede, Uitwierde, Termunten, Finsterwolde en Nw. Beerta. Natuurlijk koffie met cake en lunch inbegrepen. Bij alle kerken zal uitleg aanwezig zijn. Vertrek ca. 8.30 uur, tegen 18.00 uur terug. Prijs € 39.50 p/p

landmerken

 

 

Min. 25 personen, bij minder aantal moet de prijs aangepast.
Vertrek vanuit deze regio (20 km vanaf Winschoten) anders meerprijs.