Blauwelintarrangementen

Regelmatig werken we samen met onze collega’s van vereniging Het Blauwelint.

Vereniging het Blauwe Lint

Het Blauwe Lint is een vereniging van toeristische en recreatieve ondernemers rond Blauwestad. De vereniging is opgericht in 2004, toen het Oldambtmeer en Blauwestad nog in ontwikkeling waren. De oprichters van de vereniging, allen toeristische ondernemers in het gebied, zagen kansen en wilden deze optimaal benutten.

Hieronder een arrangement van enkele leden van vereniging Het Blauwelint.

 

“Proef de kunst in het Oldambt”

beeldbeentvanaf 20 personen € 45.00 p/p incl. busvervoer, entrees galeries, welkomstdrankje, soep, hapje en drankje en diner.

We beginnen bij galerie De Groninger Kroon in Finsterwolde waar u verwelkomt wordt met een heerlijk drankje. Om 11.00 uur staat onze klassieke Waterliner bus klaar voor een leuk toeristische route naar t’ Waar. Bij galerie Waarkunst, waar behalve de galerie ook leuke buitenobjecten te bewonderen zijn staat de soep voor u klaar. Daarna gaan we naar Winschoten, blauwestad_logoGlasatelier Di Vetro. Ook deze kunst is een lust voor het oog, laat u verrassen…. hier een hapje en een drankje. Tegen 17.30 uur zijn we terug bij de Groninger Kroon en sluiten af met een heerlijk diner. In overleg kan deze volgorde ook gewijzigd worden. Een huiskamerdiner bij galerie Waarkunst is ook niet te versmaden.

Reserveren via Dekker Rondvaarten 0597-561717